AxA - Franturi Din Viata

joi, 8 mai 2014

Produse EcoNatura

Acum ceva vreme am primit doua produse de la http://www.econatura.ro spre testare. Dupa cum unele din voi stiti deja am ales sa pastrez unul din produse pentru testare, iar celalalt am decis sa vi-l ofer voua pentru ca sunteti minunate.

Produsul cu care am organizat concursul  este o apa florala din flori de albastrele. Linkul catre concurs il aveti mai jos: Concurs

Mai jos va las si cateva date despre produs si daca v-a convins sa-l achizitionati o puteti face de AICI.


Descriere So Bio Etic - Apa florala din flori albastrele Eco 200ml

APA FLORALA DIN FLORI  ALBASTRELE ECO  (So Bio Etic)

Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform criteriilor ECOCERT.

MOD DE UTILIZARE:

Dimineata si/sau seara, aplicati apa florala ecologica de flori de albastrele pe zona de contur al ochilor cu ajutorul unei dischete de bumbac.

COMPOZITIE:

Apa de floare Centaurea cyanus*, acid dehidroacetic, benzil alcool, apa. *Ingrediente provenind din agricultura ecologica.

DESCRIERE:

Apa florala ecologica de flori de albastrele, perfect tolerata, calmeaza zona din jurul ochilor obositi. Ea permite eliminarea facila a machiajului si lasa dupa folosire o senzatie de prospetime. Ea este aliatul dvs. in regasirea unui aspect placut si relaxat al zonei de contur a ochilor.

Ambalaj: 1 flacon 200 ml 100% reciclabil


                      Cel de-al doilea produs este un lapte demachiant cu lapte magarita.
                                      Mai jos va las descrierea lor apoi parerea mea:


Descriere So Bio Etic - Lapte demachiant cu lapte magarita Eco 200ml

LAPTE DEMACHIANT CU LAPTE MAGARITA ECO (So Bio Etic)

Produs cosmetic ecologic certificat de ECOCERT Greenlife, conform criteriilor ECOCERT.

Cu ajutorul unei dischete de bumbac, aplicati demachiantul pe fata masand delicat pentru eliminarea impuritatilor. Fara clatire.

Testat sub control dermatologic.

MOD DE UTILIZARE:

Puneti o mica cantitate din aceasta crema pe frunte, pe nas, pe barbie si pe pometi. Aplicati intinzand crema din centrul fetei spre exterior si spre zona gatului, pentru a evita demarcatiile.

COMPOZITIE:

Apa, ulei din seminte de Helianthus Annuus (floarea soarelui), caprilic / capric trigliceride, ulei vegetal, glicerina, sorbitan laurat, lapte de magarita, Butyrospermum Parkii (unt Shea)*, guma xanthan, benzil alcool, sodiu cocoil glutamat, parfum, poligliceril-4 laurat, tocoferol, acid dehidroacetic,  pudra de suc de frunze de Aloe Barbadensis*, dilauril citrat, linalool, benzil salicilat. 
*Ingrediente provenind din agricultura ecologica.


     Parerea mea: In primul rand are un miros divin. Are n miros dulce nu foarte puternic. Consistenta nu e prea lichida, dar nici nu curge de pe fata. Intr-adevar are o putere mare de demachiere. Sincer nu ma asteptam sa fie asa bun avand in vedere ca nu este un demachiant bifazic.Lasa tenul catifelat si sincer de cele mai multe ori lasa tenul atat de hidratat incat numai ai nevoie de aplicarea unei creme. Chiar si a doua zi cand ma trezesc tenul e fin si se vede ca e mai vioi. Chiar sunt mandra de acest produs, am putea spune ca avem intr-un produs doua beneficii: 
1. Ne demachiem si inlaturam impuritatile foarte usor.
2.Ne hidratam si ingrijim tenul.

Daca doriti sa aveti si voi acest produs in colectia voastra il puteti achizitiona de AICI.


Un comentariu:

coco spunea...

Sunt minunate, sunt sigura!!!